pinterest
Een buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Een buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Ben jij ook fan van buiten koken, eten en barbecueën? Wil jij het liefst iedere dag in het zonnetje genieten van gegrilde zalm, een Ribeye of een heerlijke Veggieburger? Stel dan je luxe buitenkeuken samen met een luxe gasbarbecue!

FotoEen buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Modulaire buitenkeuken

Met een modulaire buitenkeuken kan je in je tuin of op je dakterras een luxe buitenkeuken inrichten. Wil je alleen een luxe gasbarbecue in je nieuwe buitenkeuken of houd je heel erg van grillen op een Green Egg? Met de modulaire outdoor kitchen van Steel kan je gewoon kiezen voor allebei! Ook een koelkast, spoelbak en zelfs een Quooker kokend waterkraan kan je plaatsen in je buitenkeuken. Het is maar hoe luxe je het zelf wilt! 

FotoEen buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Luxe gasbarbecue

De modulaire buitenkeukens van Steel worden exclusief gemaakt in Italie en zijn 100% uitgevoerd in roestvrij staal. De fronten van de modules van de buitenkeuken hebben mat zwarte poedercoating voor een strakke en stoere uitstraling en massief acacia houten handgrepen. De verschillende modules staan garant voor luxe koken in de achtertuin. 

FotoEen buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Steel gasbarbecue

Een gas BBQ heeft als voordeel dat hij binnen enkele minuten gebruiksklaar is. Sluit de gasfles aan en opwarmen maar. Steel heeft meerdere varianten in het assortiment. Barbecues helemaal uitgevoerd in RVS of voorzien van stijlvolle teakhouten barbladen.

FotoEen buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Je kan kiezen tussen de Green 70 en de extra brede Green 90 met optioneel houten plateau's aan de zijkant voor extra werkruimte. De Swing 70 en bredere Swing 90 met 4 giet-roestvrijstalen gasbranders en een additionele brander aan de rechterzijde. Allen op wielen met onderkasten, lades en geïsoleerde deksel met temperatuur meter voor bereidingen met deksel (gasoven functie). Of de modular system 70 of 90.

FotoEen buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Steel outdoor kitchen met luxe gasbarbecue en Big Green Egg

Wil je meer weten over de mogelijkheden om zelf je ideale buitenkeuken samen te stellen? Bekijk de verschillende modules van de Steel outdoor kitchen en vraag informatie aan. En vooral: geniet van het buitenleven!

Steel buitenkeukens

Lifestyle Outdoor

Informatie aanvragen bij Steel buitenkeukens

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen