pinterest
Tuinieren in 2021

Tuinieren in 2021

In 2021 ‘vergroent’ de ruimte om ons huis nog meer en ook op balkons en in stadstuinen wordt iedere centimeter maximaal benut. Op tuingebied zien we dan ook steeds meer oplossingen voor de ‘tiny garden’ waarin we zelf onze kruiden, tomaten en fruit kweken. Aan de andere kant worden de grote tuinklussen, zoals het gazon maaien, steeds geavanceerder geautomatiseerd, dankzij robotmaaiers die preciezer en gebruiksvriendelijker zijn. 

Tiny tuinieren, bio meststof en robotmaaiers

Als de natuur wakker wordt uit haar winterslaap is het weer tijd om je tuin klaar te maken voor het komende seizoen. Heb je al zin om aan de slag te gaan? In dit artikel vertellen we je meer over tuinieren in 2021, zodat werken in de tuin nog leuker en gemakkelijker wordt!

1. Robotmaaiers: zelfreinigend en connected 

Minder werk, meer genieten. Dat kan dankzij de nieuwe generatie robotmaaiers die doorontwikkeld is op basis van intensief klantonderzoek. Belangrijke vernieuwingen zijn dat de maaiers ook de rand van het gazon tot op de millimeter nauwkeurig maaien en dat de messen eenvoudig te reinigen zijn. De nieuwe Robomow RK is zelfs zelfreinigend en verdeelt het gemaaide gras op het gazon zodat het tegelijkertijd voedt en hydrateert. De robotmaaier is eenvoudig te bedienen met het display op de maaier, vanaf de app of met Alexa. 

FotoTuinieren in 2021

2. Tiny garden, mini tuinset in nieuw jasje

Tuinmerk WOLF-Garten ontwikkelde 39 jaar geleden al het duurzame multi-star® systeem waarbij een basissteel gebruikt kan worden voor verschillende opzetstukken. Dit jaar steekt WOLF-Garten de mini sets in een nieuw, stijlvol jasje. De ergonomisch gevormde handgreep zorgt ervoor dat het gereedschap comfortabel in de hand ligt en niet uit de hand kan glijden tijdens het werken. Voor kleinere bloembedden en groentetuintjes zijn deze minitools ideaal.

De serie bevat, naast de mini handgreep, onder andere een bladharkje, krabber, schepje en onkruidwieder. Deze WOLF-Garten multi-star® alles-in-een set in nieuwe look bestaat uit een handgreep, bloemenschepje, kleine krabber, kleine gazonhark en dubbelhakje.

FotoTuinieren in 2021

3. Natura Bio Meststof voor opgehoogde bedden 

WOLF-Garten breidt haar serie organische meststoffen uit met voeding voor opgehoogde bedden. Deze fijne korrels zijn gemakkelijk uit te strooien en versterken de groei en de smaak van groenten en kruiden. Dit puur plantaardige product is verpakt in volledig recyclebaar gras papier. Daarnaast heeft WOLF-Garten ook Natura Bio meststoffen voor onder andere tomaten, bessen, gras en rozen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen