pinterest
Mooie buitenvloeren met leuke twist van vtwonen by Douglas & Jones

Mooie buitenvloeren met leuke twist van vtwonen by Douglas & Jones

Heerlijk ontspannen op je terras; lekker lui genieten van de zon of lange zomeravonden buiten dineren met vrienden en familie. Dat is nog leuker op een mooi terras met optimaal comfort!

Met vtwonen buitenvloeren kies je niet alleen voor een fraaie terrasvloer, maar ook voor praktische keramische tegels die gemakkelijk te onderhouden zijn. Deze keramische tuintegels kunnen eenvoudig op je terras, veranda of patio worden gelegd. Dat voelt goed!

Buitenvloer met luxe uitstraling

Wil je je dakterras of balkon een stijlvolle en duurzame make-over geven? Met SOLOSTONE kan dat in een handomdraai. Uni vtwonen tuintegels maken je buitenvloer een bijzondere plek om buiten te leven én om naar te kijken. Met de extra grote tegels van 90x90 cm uit de SOLOSTONE collectie kies je voor een luxe uitstraling!

FotoMooie buitenvloeren met leuke twist van vtwonen by Douglas & Jones

Tegel op de foto: Pebbles Grey - Fotografie: Sjoerd Eickmans - Styling: Marlies Does

Mix & match, helemaal van nu!

Wil je echt iets speciaals? Mix dan de grote uni tegels met de fraaie dessintegels van 70x70 cm. Dat geeft een extra mooi effect en een leuke twist! Kies uit de geweldige kleuren, fraaie texturen en prachtige dessins van de collectie.

FotoMooie buitenvloeren met leuke twist van vtwonen by Douglas & Jones

De Solostone Composite Mix brengt je zelfs helemaal terug naar de sfeer van de jaren zeventig. Deze keramische buitentegel heeft de looks van ruw gesteente; een beetje zoals de klassieke grindtegel, een leuke twist! Dankzij het robuuste ontwerp blijven de tegels lang mooi en zorgen ze voor een fijne, uitnodigende buitenruimte. Heel fraai om naar te kijken en heel gemakkelijk in gebruik!

Nieuwsgierig naar alle dessins, kleuren en mogelijkheden? Klik hier voor de Outdoorbrochure 2024-2025 en bekijk hier meer mooie voorbeelden van keramische buitentegels

vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen