Rain4Me | ACO

Rain4Me | ACO
Rain4Me | ACO
Rain4Me | ACO

Wil je slim gebruik maken van het regenwater? Met de Rain4Me van ACO wordt het schone regenwater opgevangen en stroomt in een kunststof opslagtank die onder het gazon, terras of in de border geplaatst is.

De Rain4Me is een regenwaterbuffertank met een inhoud van 2000 liter. Er kunnen meerdere tanks gekoppeld worden tot een totaal van 8.000 liter.

In de tank bevindt zich een duurzame pomp die ervoor zorgt dat middels twee Gardena aansluitkoppelingen water voor het sproeien van de tuin of andere activiteiten geleverd wordt uit de tank. Zodra de tank leeg is, wordt deze automatisch aangevuld met kraanwater.

Je staat dus nooit zonder water en maakt maximaal gebruik van het opgevangen regenwater.

Download de brochure voor meer informatie.
Meld je aan voor de nieuwsbrief