pinterest
Creëer sfeervolle lounge plekken met RGB leds

Creëer sfeervolle lounge plekken met RGB leds

Iedereen kan zich de sfeer wel voorstellen; een heerlijke zomeravond onder een overkapping of veranda met sfeervolle verlichting en heerlijke hapjes en drankjes. Om deze intieme sfeer te kunnen realiseren is naast een lekker loungehoek, de verlichting erg belangrijk. Niet alleen het soort verlichting, maar ook de plaatsing van de verlichting en de intensiteit van het licht.

LED verlichting, en dan in het bijzonder LED buitenverlichting, is duurzaam, dimbaar en ook nog eens kostenbesparend. Met de LED strips creëer je dus een ideale sfeer waarbij je heerlijk tot in de late uurtjes buiten kan zitten op de centrale loungehoek in je tuin. De LED buitenverlichting is verkrijgbaar in meerdere lengtes en intensiteiten zodat er voor elke tuin en elke loungehoek de perfecte LED verlichting beschikbaar is.

LED buitenverlichting; duurzaam en veilig

LED lampen gebruiken als buitenverlichting is een duurzame, energiezuinige en veilige keuze. Doordat LED verlichting zeer energiezuinig is bespaar je al snel op je energierekening. LED verlichting is namelijk ruim negentig procent zuiniger dan authentieke buitenverlichting. Bovendien gaat LED verlichting jarenlang mee zodat je ook geen kosten maakt aan de vervanging van de verlichting. Je kan je geld en energie dus besparen omdat je niet zo vaak de lampen hoeft te vervangen. Met LED verlichting heb je bovendien een veilige keuze gemaakt. Doordat LED geen warmte produceert wordt de kans op brand enorm verkleint en het mooiste aan LED verlichting is dat je de intensiteit zelf kan kiezen. Of je nu kiest voor helder wit licht of sfeervol warm licht; echt alles is mogelijk! Kies voor meerdere lichtintensiteiten op diverse plekken en maak zo een sfeervolle tuin met diverse lounge- en zithoeken.

Creëer sfeer met LED buitenverlichting

Doordat je de LED verlichting in meerdere intensiteiten in kan stellen en eventueel kan dimmen kan je voor iedere situatie de juiste sfeer creëren. Kies voor zachte verlichting op een lage intensiteit wanneer je een rustige en romantische sfeer wilt creëren. Wil je liever wat meer licht voor bijvoorbeeld het lezen van een boek of het afmaken van een aantal werkzaamheden dan kan je beter kiezen voor een hoge lichtintensiteit met helder licht. Met LED buitenverlichting kan je dus alle kanten op en kan je hele sfeervolle loungehoeken inrichten. De LED lichtstrips zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende lengtes en kleuren zodat er altijd wel LED buitenverlichting is die past binnen de sfeer van jouw tuin en de sfeer van de loungehoek. En wil je een keertje iets anders? Dan is de LED buitenverlichting eenvoudig te vervangen!

Ben je dus op zoek naar manieren om een sfeervolle loungehoek in te richten? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van LED buitenverlichting. Deze LED buitenverlichting is zeer duurzaam, gaat lang mee en is ook nog eens energiezuinig. Bovendien verklein je dan kans op brand omdat LED verlichting geen warmte produceert. De LED verlichting is dimbaar waardoor je voor iedere situatie de juiste sfeer en setting kan creëren. Ga je voor een romantische zomeravond of kies je liever voor wat meer licht voor het spelen van een gezellig spel met de familie? Met LED verlichting zijn alle opties mogelijk.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen