pinterest
Hoe creëer ik een luxe uitstraling in mijn tuin?

Hoe creëer ik een luxe uitstraling in mijn tuin?

De zomer komt eraan! Het is dus hoog tijd om de tuin of het balkon zomerklaar te gaan maken. Veel mensen kunnen hier erg van genieten. De tijd dat we veel tijd doorgaan brengen in de tuin komt er weer aan. Genieten van de natuur terwijl je een kopje koffie drinkt in de ochtend of je verheugt je juist op de vele barbecues die je gaat organiseren dit jaar. Natuurlijk is het dan wel van belang dat de tuin er een beetje goed bij staat. Steeds meer mensen kiezen voor een luxe uitstraling in de tuin. Gelukkig kun je dit al realiseren door maar een paar kleine aanpassingen te maken. We hebben een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet zodat ook jij een luxe uitstraling aan jouw tuin kunt geven!

Ontspullen

Less is more. Een luxe uitstraling kun je creëren door vrust aan te brengen in een tuin. Vaak hebben we de neiging om veel tierelantijntjes in de tuin te plaatsen.Veel kleurtjes, patronen en verschillende voorwerpen. Toch kan dit een tuin erg rommelig doen ogen. Voordat je dan ook aan de slag gaat, raden we je aan om eerst te gaan ontspullen. Zorg ervoor dat de decoratie die je laat staan een mooi en rustig geheel vormt. Vaak herken je de tuin na een paar uurtjes werk al bijna niet meer terug. Terwijl je bezig bent kan het natuurlijk ook geen kwaad om de plantjes en het onkruid onder handen te nemen. Zie het als een lenteschoonmaak voor de tuin. Zo kun je weer fris aan een nieuw seizoen beginnen.

Zorg voor privacy

Er is niets vervelender dan mensen die je storen wanneer je aan het relaxen bent in de tuin. Buurtbewoners die voorbij lopen of een buurman die door het hek heen gluurt. We raden je dan ook aan om te investeren in een goede schutting. Een luxe tuinschutting hoeft niet duur te zijn. Om een tuin echt af te kunnen bakenen kun je kiezen voor een hout beton schutting. Dit is niet alleen een goed uitziende schutting, maar ook nog eens een duurzame keuze. Deze soort schuttingen gaan veel langer mee dan een standaard schutting.

Eyecatchers

Wil je echt investeren in een prachtige tuin? Dan raden we je aan om een paar eyecatchers aan te schaffen. Denk aan een prachtige vuurtafel, een prachtige lounge set of bijvoorbeeld een luxe barbecue.
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen