pinterest
De musthaves voor de perfecte barbecue

De musthaves voor de perfecte barbecue

Afbeelding

Met de zomer in aantocht is het weer tijd om de barbecue van stal te halen. Niets is lekkerder dan op een warme zomeravond met familie of vrienden rond een barbecue te zitten en gezamenlijk genieten van het heerlijke eten van de barbecue. Maar ook de barbecue is aan trends onderhevig. Hiervoor hoef je heus niet direct je vorig jaar gekochte barbecue om te ruilen voor een andere. Het gaat om het geheel van barbecueën, dus ook om alle gebruiksvoorwerpen en accessoires die je erbij gebruikt. Hierbij daarom enkele musthaves om de perfecte barbecue te creëren.

Een stoere schort

Uiteraard moet je een schort om als je gaat barbecueën. Maar niet een eenvoudige stoffen schort, maar een echte stoere. Er zijn namelijk hele mooi stoere leren schorten te koop. Een dergelijke schort gaat een leven lang mee en is heel goed te onderhouden. En niet alleen de barbecue, maar jijzelf bent dan de blikvanger van de avond.

Barbecue parasol

Genoeg parasols te koop, maar je ziet maar weinig parasols speciaal voor de barbecue. Hij bestaat toch echt. Dit is een asymmetrische parasol, die als het ware een afdakje boven je barbecue creëert. Ideaal om veilig, droog en beschermt tegen de zon te barbecueën. Optioneel is er een ingebouwde Bluetooth speaker geïnstalleerd, die het gezelschap van muziek kan voorzien. Als het donker wordt geeft deze barbecue parasol licht door de ingebouwde LED verlichting.

Anti-aanbakplaat

Vind je het ook zo lastig barbecueën op een rooster? Dan is er een speciale barbecue anti-aanbakplaat te koop. Deze plaat leg je op het rooster, zodat je eenvoudig het vlees kunt grillen. Zo doet je gegrilde vlees niet onder voor hoe menig barbecue horeca zaak het vlees grilt. De plaat is nadien weer simpel schoon te maken.

Rookbox

Een heel simpele uitvinding, maar zo handig voor mensen die niet van gebarbecued vlees houden. Je legt in deze metalen box met gaatjes aan de bovenkant, houtsnippers en je vlees of vis. De box gaat dan rechtstreeks op de kolen van je barbecue en er komt een stuk gerookt vlees of vis uit je box.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen