pinterest
In 2018 genieten van uw tuin door de juiste inrichting en tuinmeubelen.

In 2018 genieten van uw tuin door de juiste inrichting en tuinmeubelen.

Afbeelding

Met een lach op je gezicht ontspannen in eigen tuin

Elk jaar kijken wij Nederlanders uit naar de warme zomerdagen. De tijd van het jaar dat men massaal naar buiten gaat om te genieten van het weer. In de steden nestelen de mensen zich bij gezellige terrasjes, en er zijn ook een hele hoop mensen die een reis maken naar de kust. Echter kunnen wij Nederlanders ook thuis volop genieten van het weer.

Een grote groep van de bevolking beschikt over een tuin. Of deze tuin nou groot of klein is maakt niet uit. Een tuin biedt onze Nederlanders de mogelijkheid om binnen het comfort van hun eigen woning, wat zonnestralen op te vangen.  Lekker tegen een voetbal aanschoppen samen met uw kinderen, of gezellig bijkletsen met vrienden en familie. Denk ook aan een gezellige barbecue met de buren. Door thuis te blijven kan men dus vooralsnog prachtige zomerdagen meemaken. Zij besparen zelfs kosten en irritaties door de zomerdrukte. Het enige wat belangrijk is om uw eigen tuin gezellig te maken, zijn fijne tuinmeubelen.

Het vinden van de juiste loungeset

Elke tuin is anders, en dat is maar goed ook. Het is echter wel zo dat niet alle tuinmeubelen passen bij elke tuin. Dit kan liggen aan de oppervlakte, maar ook de gehele uitstraling speelt een grote rol. Zo kiezen sommige mensen voor een strakke tuin met weinig kleur en planten/bloemen. Echter kiezen ook veel mensen voor een speelse tuin met veel kleur. De voorkeur is bij iedereen anders, het is daarom ook leuk om te spelen met bepaalde tuinmeubelen om de juiste ‘vibe’ te krijgen. Er zijn genoeg accessoires en meubelen voor een perfecte hangplek. Een eettafel is bijvoorbeeld een must voor de leuke barbecues. Bij Fonteyn is er genoeg keuze uit tuinmeubelen om de perfecte tuin te creëren.

Manieren om te genieten van elke tuin

Tuinen kunnen voor verschillende doeleinde gebruikt worden zoals al eerder vermeld is. Echter is het voor sommige mensen nog vrij onbekend op welke manieren optimaal plezier gehaald wordt uit een tuin. Buiten eten is bijvoorbeeld hartstikke leuk en gezellig, zo kan men nagenieten van de avondzon met een lekker glas wijn.

Blijf bezig door te tuinieren

Veel mensen halen ook plezier uit het onderhouden van hun tuin. Ga op zoek naar leuke bloemen en planten bij tuincentrums in de buurt. Op deze wijze kan er een persoonlijke twist gegeven worden, daarnaast is het ook fijn om bezig te zijn.

Eventjes rust

Voor de mensen die het heerlijk vinden om even niks te doen na een week hard werken, is het aangeraden om een goed boek/tijdschrift te pakken. Neem plaats op een fijne ligstoel met een lekker koud drankje en geniet van de rust. Doe gerust een dutje in de warmte van de zon, smeer je echter wel goed in.

Gezelligheid in eigen tuin

Voor de gezinnen met kinderen is het bijvoorbeeld heel leuk om een opblaasbadje neer te zetten. Zo kunnen uw kinderen koel blijven en kunt u samen gezellig spelen. Ook kunt  u de kinderen lekker laten spelen terwijl u met vrienden/vriendinnen geniet van een wijntje op het lounge meubilair.

Zo zijn er genoeg manieren om optimaal te genieten van een tuin. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren dan de bovengenoemde. Het plezier begint allemaal met de juiste inrichting van een tuin.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen