pinterest
De voordelen van ingegraven trampolines

De voordelen van ingegraven trampolines

De voordelen van ingegraven trampolines In de meeste tuinen waarin een trampoline staat wordt gekozen voor een trampoline met een stalen frame. Dat is op zich een logische keus, want zo’n trampoline is snel te monteren en kan ook weer snel worden opgeruimd. Toch heeft een trampoline met een frame de nodig nadelen. Als het hard waait kan hij wegwaaien en veel schade veroorzaken. Bij het gebruik van een trampoline op een frame kunnen bovendien relatief gemakkelijk ongelukken gebeuren. Want als kinderen moeilijke sprongen oefenen is er een kans dat ze door het veiligheidsnet vliegen en van grote hoogte op de grond terecht komen. Dat kan leiden tot ernstige blessures.

Afbeelding

Veiligheid

Ook bij een ingegraven trampoline kan een kind door het veiligheidsnet vliegen en op de grond vallen. Zo’n val is misschien wel pijnlijk, maar blessures ontstaan veel minder snel dan bij een stalen trampoline. Een ingegraven trampoline is ook veel stabieler dan één met een frame. Als de verankering van het frame losschiet kan de trampoline gaan schuiven of zelfs kantelen. Een ingegraven trampoline zit verankerd aan de bodem en die zit dus altijd stevig vast. Bij een ingegraven trampoline zorgen zachte randen rondom de springmat ervoor dat kinderen niet met hun benen tussen de veren terecht kunnen komen. Je kunt dus constateren dat een ingegraven trampoline veiliger is dan één op een frame.

Angst voor de montage

Dat veel ouders bij een goede trampoline bestellen toch kiezen voor een exemplaar op een frame heeft vaak te maken met de angst voor de montage. Een stalen frame is relatief snel op te zetten en weer af te breken. Als een trampoline moet worden ingegraven is dat veel meer werk. Een ingegraven trampoline heeft ook voor een langere tijd gevolgen voor de inrichting van de tuin. Als een trampoline wordt besteld bij Etan hoef je geen angst meer te hebben voor de montage. Dat wordt gedaan door de monteurs van Etan. Zij doen ook het benodigde graafwerk en voeren de overtollige grond af.

Service

Naast de montageservice heeft Etan ook een reparatieservice. De kwaliteit van de geleverde trampolines is zo goed, dat er nauwelijks defecten optreden. Maar na jaren gebruik kunnen sommige onderdelen van de trampoline gaan slijten. Dat geldt met name voor de beschermende randen en het veiligheidsnet. Maar het komt ook wel voor dat de veren slecht worden of dat er een scheurtje ontstaat in de springmat. Als dat bij jou gebeurt kun je contact opnemen met Etan, want alle onderdelen kunnen worden vervangen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen