pinterest
Dit zijn de trends in blokhutten

Dit zijn de trends in blokhutten

Heerlijk, het is eindelijk weer zomer! Een nieuw seizoen betekent ook veel nieuwe trends. Ook op het gebied van blokhutten en tuinhuizen zijn er diverse trends gesignaleerd. Deze trends worden in dit artikel uitgebreid beschreven. Welke spreekt jou het meest aan?

Afbeelding

Trend 1: Natuurlijke en duurzame materialen

Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen voor blokhutten is nog nooit zo populair geweest als vandaag de dag. Steeds meer mensen kiezen voor een blokhut die gemaakt is van een duurzame houtsoort. Daarnaast wordt er vaker voor een groendak gekozen. Ook de inboedel van een blokhut onspringt de dans niet. Tuinmeubels en accessoires worden eveneens steeds bewuster gekozen. Naast dat natuurlijke en duurzame materialen milieuvriendelijk zijn, zorgen deze materialen voor een karakteristieke uitstraling. Dit sluit naadloos aan bij de landelijke stijl die enorm populair is.

Trend 2: Luxe voorzieningen

De vraag naar luxe voorzieningen in blokhutten stijgt. Dit komt omdat er steeds meer gekeken wordt naar comfort van een blokhut. Luxe voorzieningen zoals heaters, tv-aansluitingen en ingebouwde muziekboxen zijn buitengewoon in trek.

Trend 3: Buitenkeuken

Buitenkeukens zijn tegenwoordig erg geliefd, want niemand wil meer continu op en neer lopen naar de keuken voor hapjes en drankjes. Buitenkeukens zijn er in allerlei soorten en varianten te koop, beginnend bij een vrij eenvoudige versie met grillgedeelte tot de meest luxe uitvoeringen, waarbij zelf ingebouwde koelkasten en wijnkoelers tot de mogelijkheid behoren. De meest ideale plaats voor een buitenkeuken is ongetwijfeld in een blokhut. Een blokhut beschermd namelijk een buitenkuiken volop tegen wind, regen en viezigheid.

Afbeelding

Trend 4: She-Shed

Vrouwen hebben, net zoals mannen, hun ruimte nodig. Mannen toveren vaak de zolder, de kelder of de garage om tot een mancave. Vrouwen daarentegen richten steeds vaker een blokhut in tot een she-shed, de mancave voor vrouwen.

Geïnspireerd geraakt?

Maar heb je nog geen blokhut of tuinhuis in je tuin? Ga dan eens langs bij Blokhutwinkel. Blokhutwinkel beschikt over Europa’s grootste blokhutten en tuinhuizen showroom en adviescentrum. Bekijk alvast alle blokhutten en tuinhuizen die Blokhutwinkel in haar assortiment heeft online via www.blokhutwinkel.nl.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen