pinterest
Een kleurrijke tuin

Een kleurrijke tuin

Geniet jij ook zo heerlijk van het voorjaar? Lekker bezig zijn in de tuin en zorgen dat je tuin er kleurrijk bij staat. Dat bereik je met veel kleurrijke bloemen. In dit artikel lees je meer over bloemen.

Een kleurrijke tuin vol met bloemen

Jij als tuinliefhebber met groene vingers doet natuurlijk niets liever dan lekker bezig zijn in de tuin en te zorgen dat deze er picobello bij staat. En het liefst een beetje kleurrijk, met veel bloeiende bloemen die een kleurenpalet van je tuin maken waar een kunstschilder inspiratie van zou krijgen! Dat bereik je door verschillende bloemen te planten die elkaar aanvullen qua kleur en bloei.

Bloembollen kopen voor een kleurrijke tuin

Een eerste stap naar een kleurrijke bloementuin in het voorjaar en de zomer zet je met het kopen van bloembollen. In de webshop van tuinspecialist Fam Flower Farm kun je terecht voor een breed scala aan kleurrijke bloemen. Ga jij voor elegante gele of oranje narcissen die in april/mei bloeien? Of wil je liever tulpenbollen kopen? Die zijn natuurlijk in vele kleuren verkrijgbaar en voegen kleur toe aan elke tuin. Zo heb je keuze uit de dubbel roze tulp "Taiwan" of de sneeuwwitte tulpen "Noordeinde", met gefranjerde bloemblaadjes en vele andere kleuren. Ook een fel kleurtje toevoegen? Kies dan voor de betovering van Muscari Blue Magic. Een combinatie van bloemen en kleuren kan natuurlijk ook. Dat is zelfs aan te bevelen. Zo ontstaat namelijk echt een kleurrijke tuin met diverse bloemen die bovendien niet allemaal op precies hetzelfde moment in bloei staan.

Verzorging

Vanzelfsprekend behoeven deze prachtige gekleurde bloemen jouw aandacht en toegewijde verzorging. Lees op de website van de bloemenspecialist wat voor elke afzonderlijke bloemensoort de beste verzorging is en of je deze beter in de schaduw of juist in het licht kunt planten.

En nu... genieten!

Na het vele tuinieren kun je natuurlijk ook wel eens wat momenten nemen om heerlijk van het resultaat te genieten door met lekker weer in je tuin te gaan zitten en de kleurrijke bloemenpracht in je op te nemen. Hapje en drankje erbij. Genieten maar deze zomer!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen