pinterest
Een veranda kopen is een goede investering!

Een veranda kopen is een goede investering!

Afbeelding

Een veranda vergroot niet alleen je woonplezier aanzienlijk, het kan ook zomaar zijn dat een veranda plaatsen de waarde van je huis flink verhoogt. Maar allereerst is de aanschaf van een veranda, natuurlijk, een investering in jezelf. Kies je voor een aluminium veranda, dan heb je het helemaal goed voor elkaar. Een aluminium veranda hoef je niet iedere paar jaar te schuren en te schilderen. De coating, in mat wit of mat antraciet, blijft jaren en jaren mooi.

Wil je een veranda kopen? Kijk dan vooral op de website naar de verschillende mogelijkheden.

Kies een veranda die past bij jouw wensen

Afbeelding 
Afbeelding: Tuinmaximaal.nl

Wil je een overkapping aan je huis waar je lekker kunt zitten, ook in het najaar en de winter? Dan kies je natuurlijk voor zo’n mooie, ruime veranda. Je kunt behalve de kleur van het aluminium ook nog een keuze maken uit verschillende soorten daken. Je kunt, onder andere, kiezen voor melkglas. Dit is niet transparant en zal ervoor zorgen dat viezigheid op het dak minder zichtbaar is dan bij transparant glas. Verder kun je je veranda helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Je kunt op de website veel accessoires vinden, denk dan aan (dimbare) LED-verlichting, tochtstrips en zelfs aan zonwering speciaal voor de veranda. Ook kun je hier glazen schuifdeuren vinden om van jouw veranda een echte tuinkamer te maken.

Zet je veranda zelf in elkaar

Voor het plaatsen van een veranda heb je, over het algemeen, geen vergunning nodig. Al blijft het slim om toch even bij je gemeente te informeren. Je kunt de veranda 8 weken na je bestelling ophalen bij het pick-up-point van Tuinmaximaal in Eindhoven. Wil je de veranda liever thuisbezorgd krijgen? Hou dan rekening met een levertijd van 13 weken.

Heb je de veranda eenmaal in huis? Dan kun je deze, relatief, gemakkelijk zelf in elkaar zetten. Dit lukt je echter niet alleen. Je kunt hier goed de hulp van een aantal vrienden bij gebruiken. Door voor je begint de diverse tutorials te bekijken en je strikt te houden aan de handleiding, zorg je ervoor dat de veranda al snel staat te schitteren in jouw tuin.

Plaats een carport voor het behoud van je lak

 Afbeelding
Afbeelding: Tuinmaximaal.nl

Een carport is een soort afdak voor boven je auto. Dit afdak voorkomt dat bladeren en vogelpoep op je auto belanden en zo de lak beschadigen.

Wil je een carport kopen en plaatsen? Ook dan kun je heel goed terecht bij Tuinmaximaal. De carports zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en in de kleuren mat wit en mat antraciet. Je kunt er dus voor kiezen om dezelfde stijl te kiezen voor zowel je carport als je veranda. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen