pinterest
Met kunstgras besparen op tuinonderhoud

Met kunstgras besparen op tuinonderhoud

Een mooie tuin kan veel van je tijd in beslag nemen, tijd die je misschien liever gebruikt om ontspannen in jouw tuin te zitten. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van kunstgras, en térecht, vinden ze bij Top Kunstgras uit het Limburgse Haelen. De kwaliteit van het assortiment kunstgrassen dat Top Kunstgras aanbiedt is zeer hoog. Met grassprieten die in lengte en kleur variëren heeft het kunstgras een natuurlijke uitstraling en is niet van echt te onderscheiden.

Met kunstgras hoef je enkel maar te genieten van een altijd groen gazon!

Afbeelding

Wanneer je kiest voor kunstgras dan is dat een goede investering voor jaren. Bedenk dat het onderhoud van een natuurlijk gazon ongemerkt veel geld kost. Je hebt een grasmaaier nodig plus meststoffen en bestrijdingsstoffen om het gazon mooi te houden. Tijdens droge zomers zal je veel moeten sproeien om een dor grasveld te voorkomen en de waterrekening zal fors hoger uitvallen. Met kunstgras ben je in één keer van alle zorgen af en het zal je veel tijdwinst opleveren. Met kunstgras hoef je enkel maar te genieten van een altijd groen gazon! Top Kunstgras heeft een veelzijdig assortiment kunstgrassen van hoge kwaliteit die in Nederland worden geproduceerd. Het voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en is volkomen veilig voor kinderen en huisdieren. 

Kunstgras voor zeer scherpe prijzen

Voor elk budget is er het geschikte beste kunstgras en altijd met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Je kan in de webshop het kunstgras bestellen dat het beste bij jouw project past. De verschillende kunstgrassoorten worden er met hun kwaliteitskenmerken en specifieke eigenschappen duidelijk omschreven.

Is het kunstgras bedoeld om op te sporten en spelen of ligt het er enkel voor de sier? Deze factoren zijn bepalend voor jouw keuze. Uiteraard kan je hierover advies krijgen. Je krijgt het kunstgras thuis geleverd met de benodigde accessoires en een duidelijke leginstructie zodat je zelf eenvoudig het kunstgras kunt aanleggen. Je kan ook gebruik maken van de vakkundige legservice.  

Kunstgras voor balkon en dakterras

Kunstgras is in de tuinwereld inmiddels helemaal geaccepteerd; het past dan ook perfect bij de strakke moderne tuin die tegenwoordig zo trendy is. Het kan op verschillende manieren worden toegepast en staat bijvoorbeeld ook heel mooi op een balkon of dakterras. Met kunstgras wordt jouw balkon of dakterras een minituin waar je heerlijk kunt ontspannen. De kleur groen werkt rustgevend en heeft een warme uitstraling.

Verdiep je eens in de wereld van kunstgrassen en verbaas je over de verschillende mooie groentinten en de toepassingsmogelijkheden. Ook naar een zwembad of jacuzzi hoef je minder om te kijken als deze op kunstgras staan. Modder en grassprieten komen niet meer in het water terecht; het water blijft mooi schoon. Biedt je grasmaaier maar te koop aan want met kunstgras hoef je enkel nog maar te relaxen in jouw tuin. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen