pinterest
Goedkoop je tuin inrichten? Zo doe je dat

Goedkoop je tuin inrichten? Zo doe je dat

Wil jij jouw huidige tuin op de schop nemen omdat je er niet blij meer mee bent? Vooral als je een echt buitenmens bent is het fijn dat jouw tuin een heerlijke plek is om tijd te spenderen. Als je niet tevreden meer bent met hoe jouw tuin er momenteel bij ligt, is het goed om hier verandering in te brengen. Wil je niet al te veel geld uitgeven aan het opnieuw inrichten van je tuin? Wij vertellen je hoe je dit kunt aanpakken!

Tweedehands spullen kopen

Als je goedkoop je tuin wilt inrichten, is het een aanrader om tweedehands spullen aan te schaffen. Er is genoeg te vinden voor in je tuin dat je makkelijk tweedehands kunt kopen. Voor tweedehands betaal je een stuk minder geld, waardoor je dus niet de volle prijs betaalt. Bovendien geef je een product zo een tweede leven en ben je nog eens duurzaam bezig ook.  

Goedkoop hekwerk

Wil je graag beschikken over een hekwerk in je tuin? Dit is te verkrijgen in allerlei prijsklassen, waardoor je hier alle kanten mee op kunt. Als je echter goedkoop jouw tuin wilt inrichten, is het handig om niet voor de meest dure variant te gaan. Het ene hekwerk is goedkoper dan het andere, dus vergelijk hekwerken met elkaar. Kies ook weer niet voor de allergoedkoopste variant, want dit kan betekenen dat het leidt tot duurkoop. Op zoek naar een relatief goedkoop hekwerk? Gaashekwerk is dan het overwegen waard. Benieuwd naar wat dit je zou kosten? Check hier meer over de gaashekwerk prijs

Als je op zoek bent naar een sierhekwerk voor in je tuin, dan heb je ook tal van mogelijkheden. Probeer te kiezen voor een mooi hekwerk met een lange levensduur, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Een relatief goedkoop sierhekwerk scoren moet jou zeker gaan lukken.

DIY

Goedkoop je tuin inrichten kun je ook doen door zelf klusjes voor in de tuin op te pakken. Ben je creatief en heb je twee rechterhanden? Dan kan dit een goede manier zijn om geld te besparen op jouw tuininrichting. Bij klusjes die je zelf kunt uitvoeren kun je denken aan het maken van eigen tuinmeubelen of accessoires. Zulke klusjes zelf doen is goed voor je portemonnee. 

Planten die lang mooi blijven

Je tuin gezellig maken is mogelijk met behulp van wat mooie planten. Maar om hier zo lang mogelijk van te genieten en dus een goede investering te doen, is het goed om te zoeken naar planten die lang mooi blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groenblijvende planten, die het hele jaar door mooi groen zijn. Het kost dan misschien wat meer in de eerste instantie, maar je bent waarschijnlijk goedkoper uit dan dat je regelmatig nieuwe planten moet kopen.

Met deze tips ben je al een goed eind op weg met het inrichten van je tuin op een goedkope wijze. Het hoeft helemaal niet zo duur te zijn om jouw tuin een nieuw leven te geven!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen