pinterest
Haal meer uit jouw schuur

Haal meer uit jouw schuur

Afbeelding

Als je een tuin hebt, heb je misschien ook wel een schuurtje. En als je een schuurtje hebt, dan heb je een mooie plek om spullen op te bergen. Maar er kan nog zoveel meer met deze ruimte! Denk jij ook wel eens: "Hoe kan ik mijn schuur upgraden?” In dit artikel leggen wij je alles uit over de mogelijkheden van een schuur met overkapping. Ben je benieuwd geworden? Lees snel verder. 

Geniet het hele jaar door

Hou je van het buitenleven? Dan is een overkapping echt een must. Overkappingen komen in alle soorten en maten voor. Je kunt ze in allerlei stijlen aan je huis of schuur vast (laten) bouwen. De juiste overkapping biedt ontzettend veel mogelijkheden. Door de nieuwe ruimte met de juiste meubels in te richten, kun je een heerlijke loungeplek creëren. Zo kun je het hele jaar door met familie en vrienden buiten zitten. 

Hou je ervan om buiten te eten? Met een grote tafel maak je van je eenvoudige schuur een luxe buitenrestaurant. Hou je van gezelligheid? Nodig de hele buurt uit voor een etentje in jouw schuur! Als je een koukleum bent is het wel verstandig om voor de wintermaanden een heater te scoren. Hoe geweldig een overkapping ook is, het blijft natuurlijk ‘buiten’.

Dak = opberggemak

Een schuur met overkapping is er natuurlijk niet alleen maar om te loungen. Wil je in de winter niet buiten zitten? Hou je helemaal niet van het buitenleven? Of heb je gewoon wat extra ruimte nodig? Dan kun je de overkapping ook gebruiken als stalling. Je kunt hier bijvoorbeeld je auto, motor of fiets neerzetten, zonder dat je je druk hoeft te maken over het weer. Je favoriete vervoermiddel is beschermd tegen sneeuw, regen, hagel en zon. Met een beetje fantasie kun je er eigenlijk al je spullen wel kwijt. Handig toch?

Eigenlijk kun je er nu niet meer onderuit. Als je een schuur hebt, wil je eigenlijk ook een overkapping. Het hele jaar door genieten van het buitenleven en de extra opbergruimte zijn eigenlijk al genoeg redenen om er vandaag nog een te (laten) bouwen. Misschien kun je zelf ook nog wel een aantal redenen verzinnen waarom een overkapping precies is wat jij nodig hebt. Want dat is het mooie, een schuur met overkapping zorgt ervoor dat jij kan doen wat je wilt. Op iedere dag van het jaar. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen