pinterest
Jacuzzi kopen: waar moet je op letten?

Jacuzzi kopen: waar moet je op letten?

Wie droomt er niet van een jacuzzi in de achtertuin? Met zo’n buitenspa kun je altijd een ontspannen momentje voor jezelf nemen. Als jij op het punt staat om zelf een jacuzzi te kopen, is het handig om eerst een paar aandachtspunten door te lezen. In het onderstaande artikel vertellen we waar je op moet letten tijdens de zoektocht naar een nieuwe jacuzzi. 

Jacuzzi formaat

Bepaal eerst (ongeveer) het gewenste formaat van de jacuzzi. Houd rekening met de plek waar het buitenbad komt te staan en bedenk met hoeveel personen je erin wil zitten. Zijn vier zitplaatsen voldoende of wil je er ook met meerdere personen in kunnen liggen? Aan de hand van deze informatie kun je gerichter kijken naar verschillende modellen.

Budget 

Nu je een formaat en type in gedachten hebt, kun je een realistische inschatting maken van het budget. Ben je bereid om wat meer geld uit te geven voor extra luxe? Of ga je liever op zoek naar een scherpe aanbieding bij de jacuzzi outlet? Houd een richtprijs in gedachten om de keuze makkelijker te maken.

Energieverbruik

Het energieverbruik van een jacuzzi verschilt per soort en merk. Controleer daarom altijd wat het verbruik is voordat je het bubbelbad aanschaft. Vaak is een energiezuinige jacuzzi met hogere aanschafprijs op de lange termijn voordeliger dan een hele goedkope, energie slurpende jacuzzi.

Isolatie

De isolatie van een buitenspa heeft veel invloed op het energieverbruik. Hoe beter de isolatie, hoe langer de warmte wordt vastgehouden. Een jacuzzi kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Bijvoorbeeld via de kuip, de wanden van het bad, de bodem en via een speciale cover waarmee je de jacuzzi afdekt. Vooral in de winter is een goed isolerende cover van groot belang. 

Plaatsing van de jets 

Mensen kijken vaak enkel naar het aantal jets in een jacuzzi, maar de plaatsing ervan is minstens zo belangrijk. De massagejets werken het beste als ze gericht zijn op de gewenste plekken op het lichaam. Wil je een stevige massage voelen in de onderrug of juist bij de schouders? Kies een jacuzzi waarbij de plaatsing van de jets perfect aansluit op jouw wensen.

Persoonlijk advies

Ondanks al deze tips en aandachtspunten kan het nog steeds lastig zijn om een jacuzzi uit te kiezen. Er zijn ook zo veel mogelijkheden! Het is daarom verstandig om je altijd persoonlijk te laten adviseren door een specialist. Neem eens een kijkje op www.bubbelkoning.nl, bel voor persoonlijk advies, stuur ze een bericht of breng een bezoekje aan een van de showrooms (indien mogelijk).

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen