pinterest
Optimaal gebruik maken van een tuin door een veranda of overkapping

Optimaal gebruik maken van een tuin door een veranda of overkapping

Afbeelding

Een veranda of tuinoverkapping draagt bij aan optimaal comfort van een tuin. De keuze voor een passende veranda of overkapping hangt af van de grootte van de tuin, het budget en persoonlijke wensen. Lees hier meer over het optimaal genieten in de tuin met een veranda of overkapping.

Optimaal genieten van je tuin in de zomer van 2018

De tuin is voor een hele grote groep Nederlanders het meest kostbare bezit. Het is dé plek waar men zomers kan ontspannen, of dit nou met het gezin is of met vrienden. Een tuin biedt ontzettend veel mogelijkheden om zomers te genieten van de zon. Denk aan gezellige barbecues met vrienden/familie of ga voetballen met de kids. Toch zien een hoop mensen niet een meerwaarde in een goed onderhouden en gezellige tuin. Bepaalde aanpassingen kunnen al een gigantische impact hebben op gehele ervaring van een tuin. Een overkapping biedt namelijk al de mogelijkheid om ‘s avonds nog even een frisse neus te halen, ook al regent het. Om helemaal te genieten van uw tuin is een veranda onmisbaar. Dit artikel geeft hopelijk inzicht in enkele mogelijkheden om uw tuin op te leuken. Zo kunt u in de zomer van 2018 volop genieten. 

Een overkapping laat men meerdere seizoenen genieten

Voor de buitenmensen onder ons, die het liefst elke dag genieten van de natuur is een overkapping perfect. De overkapping biedt de mogelijkheid om bij meerdere weersomstandigheden toch buiten te zijn. Bij zonnige dagen kunnen de kleine kinderen lekker spelen onder de overkapping, zo worden zij beschermt tegen schadelijke UV straling. Om zoveel mogelijk zonlicht te weren kan men gebruik maken van polycarbonaat platen. Echter zijn er ook genoeg verkappingen die gebruik maken van glas.

Levering en montage overkapping

De overkappingen worden vaak aan de hand van een bouwpakket geleverd. Dit bouwpakket is eenvoudig te monteren. Voor de consumenten die door welke reden dan ook de overkapping niet zelf kan monteren bieden aanbieder van overkappingen vaak ook montage diensten aan.

Een veranda verbetert de gehele ervaring van een tuin

Een veranda biedt de natuurliefhebbers de mogelijkheid om, net als bij een overkapping, het hele jaar door te genieten van de natuur. Het verschil zit hem in het gehele terras. Bij een veranda bent u niet alleen beschermd tegen regen, maar ook tegen wind. Plaats gerust uw tuinmeubelen onder uw overdekte veranda. Velen zien een veranda als een extensie van hun normale leefomgeving. Het creëert een meerwaarde, een overdekte huiskamer, maar dan buiten. Onder een veranda is het ontzettend gezellig ‘s avonds na te tafelen.

Levering en montage veranda

Net zoals de overkapping kan een veranda als een bouwpakket geleverd worden. De specificaties van elke veranda kunnen verschillen, men kan bijvoorbeeld denken aan een serre zonwering. Het overkappende gedeelte van een veranda is wederom makkelijk te monteren.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen