pinterest
Top 5 domotica gadgets voor in de tuin

Top 5 domotica gadgets voor in de tuin

Afbeelding

Met alleen de beste domotica gadgets wordt je leven nog comfortabeler. Behalve leuke gadgets voor in en om het huis, zoals een laadpaal van 50five, heb je ook domotica gadgets voor in de tuin. Gardena en Neato zijn merken die wat dat betreft een hoofdrol spelen. We lichten vijf gadgets voor in je tuin uit.

Houd je gras groen en je planten in conditie

Hoe handig is dat in je tuin; een eigen irrigatiesysteem in de vorm van bijvoorbeeld een zwenksproeier. Je sluit het gemakkelijk aan, zoals installeren ook al erg eenvoudig is en je kunt wel 250 vierkante meter beregenen. Koop bij je eigen irrigatiesysteem ook meteen een wandslangenbox. Op deze manier blijft je gras groen en je planten mooi. Je stelt zelf in wanneer er gesproeid moet worden. Houd wel rekening met het feit dat je dit bij voorkeur niet doet als de zon op z’n sterkst is.

Carport voor de robotmaaier

Wellicht de bekendste domotica gadget voor in de tuin is een robotmaaier. Je zit zelf op de luie stoel, de robotmaaier zorgt ervoor dat je grasmat steeds heerlijk kort blijft. De maaiers worden steeds slimmer en rijden zelf naar het laadstation als ze van nieuwe energie moeten worden voorzien. Er zijn tegenwoordig heel leuke carports voor de robotmaaier beschikbaar. Uiteraard wil je buiten in de tuin de beste verlichting. Ook dit kan prima. Je stelt in op wit licht of kiest voor warmer licht en bepaalde buitenlampen kun je dimmen. Dat betekent dat je in de tuin als het ware de zonsondergang en de zonsopgang na kunt bootsen. Ook leuk zijn de weerstations. Je krijgt steeds de actuele weersinformatie op je smartphone en beschikt dan over informatie over de temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en de concentratie CO2 in de lucht. De weerstations hebben unieke sensoren en kunnen worden voorzien van een ventilatiesysteem. Overigens kun je de weerstations ook binnen gebruiken.

Leuke en functionele accessoires

Behalve de al genoemde gadgets zijn er nog heel veel meer én zijn er bij die apparaten weer heel leuke en functionele accessoires beschikbaar. Heb je weleens gedacht aan een duizend druppelslang? Behalve dat dit de beste manier is om je planten van water te voorzien, bespaar je zo ook nog eens water en bespaar je dus op je waterrekening. De sproeistanden zijn toch al in ontzettend veel variaties beschikbaar. En oh ja, vergeet vooral de barbecue thermometers niet voor de zomer.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen