pinterest
Wat zijn de voordelen van PVC jaloezieën?

Wat zijn de voordelen van PVC jaloezieën?

PVC jaloezieën, ze zijn nog niet zo bekend, maar bieden je wel erg veel voordelen en gemakken. Daarom gaan we daar graag wat dieper op in zodat jij ook weet wat het jou kan bieden. De kans is groot dat jij er dan ook voor wil gaan en er dan het maximale uit wil halen. Het is belangrijk dat je weet wat er allemaal kan op het gebied van jaloezieën. Steeds meer mensen kiezen er voor en het is dan ook goed dat je weet wat de voordelen zijn van PVC t.o.v. hout bijvoorbeeld. We nemen je mee in deze wereld en leggen het je allemaal uit. Neem daarom de tijd om het door te nemen en dan kun je je geluk niet op, want jij gaat een goede keuze maken.  

PVC jaloezieën lijken op echt hout

Doordat hout zo populair is, zijn de PVC jaloezieën ook erg in trekt. Dit komt omdat ze erg veel op net echt hout lijken. Hout kan ervoor zorgen dat een ruimte een sfeervolle uitstraling krijgt, maar ook een heel natuurlijke. Dit is ook het effect wat je daardoor met de PVC jaloezieën kunt realiseren. Ook hebben ze een voelbare houtnerf, het lijkt daarom echt of dat er houten jaloezieën hangen. Maar PVC jaloezieën hebben veel voordelen t.o.v. hout zoals dat de zijkant mee gaat kleuren met de rest van een jaloezie (bij hout is dat vaak gewoon nog de houtkleur). 

PVC jaloezieën en ladderband

Je hebt de keuze voor PVC jaloezieën al snel gemaakt als je weet dat ze eenvoudig aan te passen zijn aan je eigen wensen. Je kunt namelijk de kleur kiezen, maar ook of je wel of geen ladderband wilt. Als je er geen wil, dan zal je altijd een koord blijven zien en die lopen door de lamellen. Als je wel een ladderband wil, dan wordt de voorkant al bedekt met een stofband. Ze passen dan de kleur van de stof band aan, op de kleur van de jaloezieën.  

Kunnen tegen vocht

Ze zijn vochtbestendig en dat is fijn aan de PVC jaloezieën. Het is dan ook ideaal voor in je badkamer of keuken. Ze zijn ook eenvoudig schoon te maken en dan heb je alleen maar een vochtige doek nodig. Als je in de ruimte waar het erg vochtig kan zijn jaloezieën wil plaatsen dan is het toch wel een goede optie om dan voor PVC te gaan. Eenvoudig schoonmaken is toch wel erg degelijk en ze gaan ook lange tijd mee.  

PVC jaloezieën zijn goedkoper

Als je kijkt naar hout en PVC, dan is de laatste optie veel goedkoper. Dit geldt voor de aanschafprijs maar ook voor het onderhoud. PVC gaat namelijk langer mee dan hout, en vraagt minder onderhoud. Je hebt een mooie look maar je bespaart wel veel geld. Goede keuze als je daar dus wat mee gaat doen, want voor je portemonnee is dit ook een goede optie waar je zeker geen spijt van krijgt.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen