pinterest
Welke raamdecoratie is geschikt én handig voor tuindeuren?

Welke raamdecoratie is geschikt én handig voor tuindeuren?

Als echte tuinliefhebber is het natuurlijk het allerbelangrijkste dat je gazon er strak en netjes bij ligt. Geen onkruid, het gras mooi gemaaid en nu het herfst is geen bladeren her en der door de tuin. Als je geluk hebt, heb jij van die leuke tuindeuren bij je huis waarmee je het buitenleven verbind met binnen. Terugkijkend op de hittegolf van afgelopen zomer, zou buitenzonwering ideaal zijn. Nu de donkere dagen er weer aankomen, wil je het ’s avonds juist lekker knus maken en mooie binnen zonwering voor de tuindeuren hebben. Niet alle raamdecoraties zijn hier even geschikt voor, in dit artikel lichten we daarom de twee toppers voor je uit!

Afbeelding

Strakke & moderne look

Ondanks dat je misschien een tuinliefhebber bent, wil je dat de raamdecoratie ook past bij je inrichting binnen! Plisségordijnen passen eigenlijk goed bij alle inrichtingen en hebben een strakke & moderne uitstraling.  Ze zijn zo geschikt voor tuindeuren, aangezien ze niet klapperen maar strak tegen het raam en met de deur meebewegen. Kies voor een Top down Bottom up uitvoering om te spelen met het lichtinval en je privacy.  Doordat je met de Top down Bottom up uitvoering banen kunt maken op je raam, heb je totale beheersing over het licht dat naar binnen komt.

Wil je extra sfeer in je woning? Combineer het plisségordijn dan met overgordijnen! Echte sfeermakers en daarnaast hebben ze ook nog eens een geluiddempende werking. Een overgordijn met verduisterende voering is ideaal voor de koudere herfst- en wintermaanden! Steek een paar kaarsen aan ’s avonds en je huis begint nog meer als thuis te voelen.

Trendy  & chique look

Meer opzoek naar een wat luxere uitstraling? Ga dan voor shutters! Shutters zijn houten binnenluiken met lamellen die je kunt verstellen en bedienen. Je kunt je shutters zo ver openen als je zelf wilt. Handig! Zo heb jij namelijk de controle over je privacy en kun je gemakkelijk het lichtinval beheersen.  Je kunt zelf een lamelbreedte en een kleur kiezen die bij jouw smaak past. Kortom, shutters hebben erg veel functies en je krijgt er gegarandeerd een sfeervol huis van!

Afbeelding

Extra sfeer creëren

Een andere soort raambekleding waar je voor kunt gaan zijn overgordijnen! Mooie voile-, semi- of transparante gordijnen voor je tuindeuren. Naast dat ze alleen heel mooi staan, kun je ze ook goed combineren met plisségordijnen! Kies de overgordijnen in een verduisterende voering, zodat je de kamer op elk moment helemaal donker kunt maken.

Welke raamdecoratie kies jij voor de tuindeuren?

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen