pinterest
Zo kom je de warme zomerdagen door in je achtertuin

Zo kom je de warme zomerdagen door in je achtertuin

Dit jaar zal het er om hangen of we naar het buitenland op vakantie kunnen of niet. Misschien ben je tegen die tijd wel gevaccineerd, maar willen andere landen ons Nederlanders nog niet verwelkomen. Het is dus een goed idee om je voor te bereiden op een zomer aan de Nederlandse Costa, in plaats van bijvoorbeeld de Spaanse. Uiteraard zal je veel tijd in de tuin doorbrengen en we geven je graag wat tips hoe je dit het beste kunt doen!

Zorg voor verkoeling

Een inkoppertje, maar natuurlijk kun je het beste zorgen voor fijne verkoeling in je tuin. Dit kun je bijvoorbeeld doen middels een Bestway zwembad, die je met heerlijk koel water kunt vullen. Heb je niet veel ruimte in de tuin, dan kun je het beste kiezen voor een opblaasbaar zwembad wat je na enkele dagen weer leeg laat lopen. Heb je wat meer ruimte, dan kun je een daadwerkelijk zwembad opzetten die je voor een langere tijd kunt laten staan. Misschien vind je een zwembad wat overdreven, maar geniet je wel van wat water in de tuin. Kijk dan eens naar een Bestway jacuzzi, die je het hele jaar door heerlijk kunt gebruiken!

Afbeelding

Vind een leuke bezigheid

De hele dag op je bedje in de zon liggen klinkt nu waarschijnlijk top, maar dit houd je geen uren en zeker geen dagen vol wanneer de temperatuur oploopt. Zorg dus dat je een bepaalde bezigheid hebt waar je je heerlijk op kunt storten, zoals een creatieve hobby. Zoek een plekje in de schaduw en ga tekenen, schilderen of houd het simpel met het lezen van een boek. Wellicht houd je ontzettend van tuinieren en kun je heerlijk aan de slag in de tuin. Het planten in de koele aarde zorgt niet alleen voor rust in je hoofd, maar levert je ook nog wat afleiding en misschien zelfs verkoeling!

Goede voorbereiding treffen

Hoe kan het toch altijd dat de ventilatoren en airco’s niet aan te slepen zijn in de zomer?! In de koude periode vergeet men toch al snel hoe warm het kan worden, waardoor er in de zomer een jacht is op deze verkoelingsapparaten. Zorg dat je voorbereid de zomer ingaat, zodat je op het heetste punt van de zomer lekker rustig aan kunt doen. Installeer nu alvast zonneschermen, schaf die airco aan en koop een parasol voor in de tuin. Zo kun jij tijdens het hete weer achterover leunen!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen