ACO sleufgoten tegen wateroverlast

Grote regenplassen op de tegels van het terras maken het vies en vlekkerig. En omdat Nederland een waterland is, kunt u maar beter voorbereid zijn op een waterballet. Sleufgoten van ACO, specialist op het gebied van afwateringstechniek, zijn een mooie oplossing om het water in het terras letterlijk en figuurlijk in goede banen te leiden. 

 ACO sleufgoten    ACO sleufgoot Hexa Slotline

 

Eenvoudige en praktische oplossing tegen wateroverlast

Wie een terras laat aanleggen van grove klinkers op zand zal de eerste tien jaar weinig last krijgen van waterplassen. De bodem en de bestrating zijn open genoeg om het regenwater door te laten. Maar bij het populairste bestratingmateriaal van dit moment, natuursteen en grote tegels (60x60cm of zelfs 120x120 cm), is dat een ander verhaal. Zeker omdat deze grote tegels strak tegen elkaar worden gelegd. In combinatie met de veelvuldig geadviseerde voegvuller tegen onkruid, heeft het regenwater bijna geen kans meer om weg te stromen. Bij felle regenbuien verzamelt het regenwater zich in plassen en het vervuilde water stroomt van het gazon terug het terras op. Uw net aangelegde terras wordt snel vies en vlekkerig, waardoor ieder voorjaar de hogedrukreiniger weer tevoorschijn moet worden gehaald.

Een goede afwatering is noodzakelijk om deze wateroverlast tegen te gaan. De sierlijke, lange sleufgoten van ACO zijn dé oplossing om uw terras of oprit watervrij te houden. U plaatst de sleufgoten tussen de terrastegels, zodat het water vanaf het terras in de goot stroomt. Deze sleufgoten zijn er in verschillende vormen. De designsleuven zijn door de minimalistische vorm van het opzetframe vrijwel onzichtbaar. Andere sleufgoten sluiten juist bij de bestrating aan en geven een mooi accent aan het strakke design van uw terras.

 ACO sleufgoot Hexaline grijs    ACO sleufgoot Hexaline designline

 

 ACO was ook op televisie in "Robs grote tuinverbouwing".

 

 

Aco House&Garden

Slim omgaan met regenwater in de tuin

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen