pinterest
Innovatief zonnebaden

Innovatief zonnebaden

Terwijl je samen met vrienden geniet van een verfrissend drankje, merk je dat je wisselend zon en schaduw voelt op je huid, en zie je steeds de achtergrond veranderen. Dat is wat je ervaart met de loungemeubels van Mysuncruiser! 

De Woodcruiser is een ronddraaiend loungemeubel waar je heerlijk op kunt relaxen en kunt genieten van de zon. Dit bijzondere stukje technologie draait langzaam en geruisloos rond, waardoor het zoeken naar het beste plekje tot het verleden behoort. Met zijn beschuttende opstaande rand creëert hij een intieme sfeer waarin je heerlijk kunt ontspannen, terwijl je geniet van een steeds veranderend uitzicht en de rust om je heen.

FotoInnovatief zonnebaden

Beeld: Mysuncruiser

Maatwerk van Nederlandse bodem  

De Suncruisers hebben een eigentijdse uitstraling en worden op maat gemaakt met natuurlijke ronde vormen en een opstaande rand die het cocooning-effect versterken. Dankzij de volledig automatische bediening kun je ervoor kiezen om continu langzaam rond te draaien, de zon te volgen, of gewoon stil te blijven staan, allemaal met het grootste gemak.

Bij Mysuncruiser draait alles om maatwerk en persoonlijke voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een gezonde, gelijkmatige bruine teint of gewoon wilt genieten van een ontspannen moment, met dit speciale loungebed kan het allemaal. Elk model wordt met zorg en aandacht met de hand vervaardigd, met oog voor detail en vakmanschap van Nederlandse bodem.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Het meubel Woodcruiser heeft een draaggewicht tot 1000 kg en is gemaakt van teak- en mahoniehout, waardoor het meubel een luxe uitstraling krijgt en van hoge kwaliteit is. Je kunt kiezen voor een schaduwdoek indien je ook in de schaduw wilt genieten van de Suncruiser.

FotoInnovatief zonnebaden

Model Woodcruiser

Een ervaring voor elke locatie

Maar waar kun je deze bijzondere ervaring beleven? Nou, eigenlijk overal! De veelzijdigheid van Mysuncruiser maakt het ideaal voor in je eigen tuin, maar ook voor diverse locaties. Van luxe dakterrassen van hotels aan zee tot restaurants in de stad en zelfs hippe strandpaviljoens, deze ervaring zal mensen verrassen en keer op keer terug laten komen. Het is het een unieke toevoeging voor iedereen die een geweldige ervaring wil bieden! 

Kortom, of je nu op zoek bent naar een moment van rust en ontspanning in je tuin, een levendige en bruisende ervaring in de stad, of iets daartussenin, Mysuncruiser past overal perfect bij. Met zijn unieke combinatie van design, functionaliteit en vakmanschap heb je een bijzondere ervaring die iedereen zal bijblijven!

Wil je meer inspiratie opdoen voor in je interieur en tuin? Neem dan eens een kijkje in het Woonboek!

Beelden zijn afkomstig van Mysuncruiser

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen