pinterest
Laat je inspireren: de natuurlijke tuin

Laat je inspireren: de natuurlijke tuin

Wuivende grassen, bijzondere bladvormen, kleurrijke bessen, fraaie winterstengels en groen. Een tuin moet het hele jaar interessant zijn, vindt tuinontwerper Jelle Grintjes. Natuurlijke beplanting zorgt voor een gevarieerde tuin in elk seizoen. En dat wordt alleen maar beter naarmate de jaren vorderen. Deze vorm van beplanting heeft zelfs een naam en wordt de Dutch Wave genoemd. Het is ook nog eens een duurzame en klimaatbestendig manier van tuinieren die langzaam maar gestaag groeit in populariteit.

Mijn natuurlijke tuin

ln het koffietafelboek Mijn Natuurlijke Tuin onthult tuinontwerper Jelle Grintjes alle tuingeheimen, zodat jij jouw tuin kunt omtoveren tot een mooie natuurlijke tuin die in elk seizoen groeit en bloeit. Want tuinen staan niet alleen in de lente en zomer in bloei, ook de herfst en winter kunnen interessant zijn voor je tuin om weer een heel ander overzicht te geven. Zolang er natuurlijke beplanting in staat. 'Ik laat de natuur zijn gang gaan. Een ontwerp hoeft er over tien jaar niet nog precies hetzelfde uit te zien. Mijn tuinen worden na verloop van tijd alleen maar mooier en natuurlijker.' 

Klimaatbestendige tuin

FotoLaat je inspireren: de natuurlijke tuin

Jelle Grintjes laat zien hoe je kiest voor een natuurlijke en lossere beplanting. Ontdek de kracht van herhaling en blikvangers, van kleur en structuur. Laat je informeren en vooral ook inspireren over welke soorten je moet kiezen en welke juist niet. Maar ook wat goede combinaties zijn en hoe je klimaatbestendig tuiniert. Zoek om je heen voor tips om het beste uit jezelf en je tuin te halen wat betreft tuinieren.

Mijn natuurlijke tuin - Tuinieren volgens de Dutch Wave | ISBN 9789089899545 | TerraLannoo BV

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen