pinterest
Tuin & Sfeer: tuintrends en inspiratie

Tuin & Sfeer: tuintrends en inspiratie

Een eigen buiten is meer dan alleen een grote, groene tuin. Het is ook een dakterras, een balkon en zelfs een groen dak. Wil jij dit jaar je nieuwe buitenplannen realiseren? We geven je inspiratie voor grote klussen maar ook voor snelle sfeermakers. 

FotoTuin & Sfeer: tuintrends en inspiratie

Buiten wonen

De tuin is steeds meer een verlengstuk van de woonruimte, waar mensen ook graag tijd doorbrengen. Er worden daarom steeds vaker gekozen voor comfortabele meubels, verlichting en entertainment-systemen voor buiten. Heb je grote plannen? Dan kan je kiezen voor een tuinkamer, overkapping of veranda. Of maak je eigen buitenspa met een jaccuzi of hottub, sauna en buitendouche. Op zoek naar inspiratie en wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan eens een beurs, zoals Tuin&Sfeer ter inspiratie. Er zijn houtbouwers, die kunnen helpen met een nieuw tuinhuis of andere houtbouw zoals een overkapping, die inmiddels zelfs met geïntegreerde zonnepanelen zijn te verkrijgen. 

FotoTuin & Sfeer: tuintrends en inspiratie

Groene oplossingen

Ook vind je op dit soort evenementen een rits hoveniers, die samen met jou je nieuwe buitenplannen kunnen realiseren. We worden steeds milieubewuster en daarom willen tuinbezitters de buitenruimte duurzamer inrichten, door bijvoorbeeld waterbesparende oplossingen te gebruiken en te kiezen voor inheemse planten die minder onderhoud vereisen en beter aangepast zijn aan de lokale omstandigheden. Vraag advies en doe ideeën op.

FotoTuin & Sfeer: tuintrends en inspiratie

De trend om de stad in te richten als een groene oase, met veel planten en bomen, is ook in de tuinen zichtbaar. Dit zorgt voor een aangename omgeving en een verhoogde biodiversiteit.

Snelle sfeermakers

Ben je op zoek naar snelle sfeermakers? Je kunt een nieuw loungemeubel shoppen, een barbecue, buitenhaard, tafelhaard, maar ook bollen voor plantenpotten of je eigen stukje grond. 

Bron: tuin-sfeerbeurs.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen