pinterest
Geniet van het buitenleven met een veranda!

Geniet van het buitenleven met een veranda!

Wie houdt er niet van gezellige, zwoele zomeravonden? Lekker buiten zitten, genieten van het weer en samen zijn. Met een veranda of terrasoverkapping van Robuuste Veranda kun je nog langer genieten van het buiten leven, zelfs als het wat frisser wordt. Maar een veranda doet meer dan alleen de zomer verlengen; ze transformeren ook de uitstraling van je huis en creëren een nieuwe dimensie in je tuin.

Een veranda voor elk seizoen

Met de glazen schuifwanden van Robuuste Veranda tover je jouw terrasoverkapping in een handomdraai om tot een luxe tuinkamer, waar je het hele jaar door van kunt genieten. Zo wordt binnen en buiten één geheel, ongeacht het seizoen.

FotoGeniet van het buitenleven met een veranda!

De glazen panelen, verkrijgbaar in verschillende maten en zonder omlijsting, bieden een onbelemmerd uitzicht op je tuin en beschermen tegelijkertijd tegen weer en wind. Zo geniet je zelfs op regenachtige dagen van het ultieme buitengevoel. En als de zon weer schijnt, open je de panelen eenvoudig en laat je de frisse lucht binnenstromen.

Wil je een extra ruim gevoel creëren? Kies dan voor een lichtstraat in het dak voor extra lichtinval, waardoor je altijd kunt genieten van natuurlijk licht, zelfs op bewolkte dagen.

FotoGeniet van het buitenleven met een veranda!

Personaliseer je veranda

Van een gezellige bar waar je cocktails kunt mixen tot een complete buitenkeuken waar je de heerlijkste gerechten kunt bereiden, Robuuste Veranda denkt ook graag met je mee over de inrichting van jouw nieuwe veranda. Volledig naar jouw smaak!

Een duurzame veranda van hoge kwaliteit

Robuuste Veranda staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt alleen het beste hout uit duurzame bossen gebruikt, omdat de natuur net zo belangrijk is als jouw veranda. Daarnaast behandelen ze het hout op de juiste manier waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

FotoGeniet van het buitenleven met een veranda!

Of je nu verlangt naar een rustieke houten veranda met een puntig dak of een strakke constructie met plat dak, het kan allemaal. Het team denkt graag met je mee en creëert maatwerk veranda's voor alle soorten huizen en tuinen. Ook voor bijvoorbeeld een veranda aan het water of op een dakterras; het team van Robuuste Veranda staat klaar om samen met jou te brainstormen, te meten en te bouwen, zodat de veranda perfect past bij jouw huis en tuin.

Bezoek robuusteveranda.com voor meer informatie.

Foto in artikel uit UW Woonboek

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen