pinterest
Ontdek de veelzijdigheid van kunststof plantenbakken

Ontdek de veelzijdigheid van kunststof plantenbakken

Voor iedere tuin heeft InGarden een passende, stijlvolle plantenbak. Van groot tot klein, de collectie van InGarden bestaat uit allerlei bloembakken die niet alleen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, maar ook jarenlang meegaan. Maak je geen zorgen over een 'plastic' uitstraling, de kunststof plantenbakken zijn net zo stijlvol als hun houten en stenen tegenhangers!

Voordelen van kunststof

Je hebt kunststof plantenbakken vast al eens overwogen. En terecht! Deze bloembakken hebben talloze voordelen, vooral in vergelijking met houten of stenen varianten. Je kunt ze zonder zorgen het hele jaar buiten laten staan. Regen, wind, zon en vorst hebben geen invloed op de kunststof bakken! Bovendien fungeren ze als isolatie, waardoor de kans op bevroren wortels van je planten of bomen veel kleiner wordt.

Hoog of laag, groot of klein, smal of breed: er is keuze genoeg. Door de verschillende stijlen en kleuren passen de bakken in alle soorten tuinen en geven ze net die finishing touch die je tuin tot een mooi geheel maakt!

FotoOntdek de veelzijdigheid van kunststof plantenbakken

Lees ook: Duurzaam, een regenton in de tuin

De plantenbakken zijn gemakkelijk te verplaatsen doordat deze zijn uitgerust met (niet zichtbare) stelpoten of wielen, waardoor je ze moeiteloos kunt verschuiven. Geen gesjouw meer met zware bakken, dankzij de lichte kunststof kun je ze makkelijk optillen en op de gewenste plek zetten. De bodem is voorzien van afwateringsgaten, zodat je planten nooit in een laag water komen te staan en je er langer van kunt genieten.

De lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid maken de investering in een kunststof plantenbak meer dan de moeite waard. In vergelijking met hout gaan ze tot wel tien keer langer mee! Door regelmatig de bak even af te spoelen met de tuinslang of af te nemen met een doekje, blijft deze er net zo mooi uitzien als op de dag van aankoop. Beschadigingen zijn nauwelijks zichtbaar, en de kleuren blijven levendig. 

FotoOntdek de veelzijdigheid van kunststof plantenbakken

Milieuvriendelijkheid in elk detail

InGarden draagt met hun producten bij aan een circulaire economie doordat zij materialen hergebruiken. De plantenbakken zijn uitsluitend gemaakt van gerecycled kunststof, afkomstig van plasticafval, en zijn daarom duurzaam en milieuvriendelijk. Geen compromissen - honderd procent massief kunststof staat garant voor rotbestendigheid en optimale kleurvastheid. Een bloeiende toekomst voor je tuin en het milieu!

Vraag hier je gratis woon brochures van InGarden aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen