pinterest
Ibiza vibes in je tuin met een kokos schaduwdoek!

Ibiza vibes in je tuin met een kokos schaduwdoek!

Heb je ook zo'n zin in de zomer? Weer heerlijk genieten van het buitenleven en de zon! Je krijgt weer energie, vitamine D en een gezond kleurtje. Toch is het belangrijk om voor een beetje schaduw te zorgen in jouw eigen tuin of op jouw (dak)terras, zeker op hele zonnige dagen. En op dat gebied hebben wij een mooie tip voor je: een schaduwdoek van kokosvezel!

Zwevend in de blauwe lucht, geeft een schaduwdoek een gezellig Ibiza-sfeertje aan de tuin of het terras. Vervaardigd uit 100% natuurlijke kokosvezel, onderscheiden deze schaduwdoeken van ZONZ zich door hun duurzame karakter en de unieke eigenschappen van kokosvezel. Deze kokos schaduwdoeken geven vanwege hun meer open structuur wat minder schaduw en beschermen dus iets minder tegen UV-straling dan de doeken met een meer dichte structuur. De doeken geven schaduw en veranderen de zomerse hitte en het intense zonlicht in aangename temperaturen en verzachtend licht.FotoIbiza vibes in je tuin met een kokos schaduwdoek!

100% natuurlijke vezels

De Nature Vibes collectie van ZONZ staat in het teken van 100% natuurlijke oorsprong. Kokosvezel, gewonnen uit de schil van kokosnoten, staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en biologische afbreekbaarheid. Het is een milieuvriendelijke keuze die perfect past binnen de hedendaagse trend van natuurlijke en duurzame producten. Daarnaast is kokosvezel uiterst sterk en waterbestendig, waardoor het doek van maart tot en met september buiten kan blijven hangen.

Met hun zachte, natuurlijke beige tint zijn de schaduwdoeken een trend voor deze zomer. De Nature Vibes collectie zal verder worden uitgebreid met unieke producten zoals sfeervolle lampenkappen van zeegras en decoratieve (planten)manden gemaakt van bananenblad. Elk item in deze collectie is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid.

 FotoIbiza vibes in je tuin met een kokos schaduwdoek!

Lees ook: Stijlvolle schaduwdoeken voor tuin en terras

De doeken komen in vier verschillende modellen, waaronder twee rechthoekige varianten van 3x4m, een vierkant model van 4x4m, en een driehoekig model van 4x4x4m. Elk model is uitgerust met een natuurlijk uitziend oog op elke hoek, waardoor ze moeiteloos opgehangen kunnen worden aan robuuste houten palen, een pergola, of zelfs direct aan de gevel van je woning of bedrijfspand.

Bezoek de ZONZ website om de volledige Nature Vibes collectie te verkennen en ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt stylen!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen