Stoere buitenhaarden van Zeno

Tuinhaarden zijn tegenwoordig echte eyecatchers voor de tuin en zorgen voor een aangenaam buitenleven, ongeacht het seizoen. Zelfs in het najaar kunnen we met de huidige buitenhaarden heerlijk in de tuin of op het terras zitten en genieten van een knapperend vuur met een dampende beker warme chocolademelk. Voor velen een prachtige oplossing om de lang gekoesterde wens van een open haard in vervulling te laten gaan. Wie het maximale uit zijn tuinhaard wil halen, kiest er bij voorkeur één waarop je ook kan barbecueën.

De Zeno Colonna van Zeno Products® is zo'n prachtige buitenhaard. De Colonna is een Cortènstalen buitenhaard met een vuurmond die op ongeveer 20 cm van de grond staat om lekker te kunnen genieten van het vuur. Door de hoogte van de vuurmond is de Colonna uitermate geschikt om te plaatsen bij een loungeset. Er kan natuurlijk ook gekozen worden om met de Zeno Grill® te barbecueën.

Zeno Colonna buitenhaard   Zeno Colonna Buitenhaard


Cortènstaal


De Colonna is gemaakt van Cortèn-A staal en heeft de Colonna een aslade aan de  zijkant. Het onbehandelde Cortèn-A staal heeft een oranje bruin tot aubergine kleur. De oxidatielaag (roest) beschermd het ondergelegen materiaal waardoor het roestproces stopt. Het Cortènstaal roest dus niet door, waardoor de haard een lange levensduur heeft. De Colonna is ook verkrijgbaar in kachel zwart en aluminiumkleur. Er is een bio-ethanol, propaan/aardgasbrander beschikbaar als alternatieve brandstof voor hout en een draaiplateau.

 Zeno Garden Divider    Zeno garden Divider

Garden Divider

De Zeno Garden Divider van Zeno Products®  is een uit Cortènstaal gemaakte houtopslag, die prachtig kan dienen om een stuk van de tuin af te schermen. Bijvoorbeeld  als afscheider voor een apart terras of voor de Jacuzzi en Sauna. Deze houtopslag is als buitenhaard een echte blikvanger. Als speels element kan namelijk een venster worden toegevoegd, waardoor er een doorkijk ontstaat. Het is mogelijk om in dit venster een Zeno Bio-ethanolbrander van 80 cm te plaatsen en zo een prachtige doorkijkhaard voor de tuin te creeëren. Het venster is zowel horizontaal als vertikaal te plaatsen.

 Zeno Garden Divider    Zeno Garden Divider

 

Informatie aanvragen bij Zeno Products

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen