Op maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Heerlijk kokkerellen in de buitenlucht is een feest met de op maat gemaakte buitenkeukens van Zeno Products. Zo kan voor elke BBQ - of deze nu op gas of houtskool brandt - een buitenkeuken worden gebouwd met inpassing van verschillende inbouwapparatuur.

Buitenkeuken op maat

De prachtige Zeno buitenkeukens met ingebouwde barbecue of kookplaat worden gemaakt van het duurzame Corten-A staal zijn heel mooi te combineren met andere materialen. Voor de werkbladen kan je kiezen voor RVS, hout, beton of keramiek. Net wat jij mooi vindt.

Zeno buitenkeuken op maat gemaakt met tuinhaard van Corten-A staal. #zenoproducts #buitenkeuken #tuin
Deze op maat gemaakte buitenkeuken is geplaatst in combinatie met een Zeno tuinhaard en een Zeno Garden Divider met haardhoutopslag. Deze geeft ook de mogelijkheid om een afscheiding tussen het terras en de tuin te maken.

Buitenkeuken van Corten-A staal op maat gemaakt door Zeno Products. Gas barbecue #buitenkeuken #barbecue

Deze Zeno buitenkeuken is op maat gemaakt rondom de gasbarbecue en is meteen ook een mooie terrasafscheiding.

Buitenkeuken op terras met ingebouwde gas barbecue. Op maat gemaakt door Zeno Products. #terras #buitenkeuken #tuinidee

Zeno Kitchen Mobile buitenkeuken modules

Je kan met de Zeno Kitchen Mobile serie ook kiezen uit modules, zodat je jouw perfecte buitenkeuken zelf kan samenstellen. Van klein en functioneel tot groot met heel veel mogelijkheden.

Er zijn modules voor de Big Green Egg, de Teppan (plaat), de Freeze en een workstation. Deze kan je afzonderlijk van elkaar of gecombineerd plaatsen als een multifunctionele buitenkeuken. Of je nu kiest voor bakken, braden, slow cooking of pizza's bakken; met deze modules kan het allemaal. We spotten bijvoorbeeld de volgende buitenkeuken voor je:

Zeno buitenkeuken

Bovenstaande buitenkeuken bestaat uit module Freeze (met koelkast), module BGE (met de Big Green Egg of andere Kamado) en de Teppan met een stoere bakplaat.

De modules voor een buitenkeuken zijn gemaakt van Corten-A staal. De bovenkant van de buitenkeukens heeft geen werkblad afdekking en er is een keuze voor een snijplank, RVS of keramiek werkblad. We zetten nog een paar voorbeelden van modules en combinaties voor je op een rij:

De Zeno Kitchen Mobile BGE

Speciaal ontworpen om een keramisch kooktoestel zoals de Big Green Egg in te kunnen plaatsen.

Buitenkeuken Zeno Kitchen BGE. Mooie module van cortenstaal om een Big Green Egg of andere Kamado in te plaatsen. Met extra werkruimte #buitenkeuken #biggreenegg #barbecue

We beginnen met de minst uitgebreide module, maar wel een hele mooie! In de uitsparing van de Zeno Kitchen Mobile BGE kan de Big Green Egg of een andere Kamado worden geplaatst. Dit zijn geen gewone barbecue's, maar het ideale kooktoestel om o.a. slow cooking mogelijk te maken. 

Zeno Kitchen Mobile Workstation

Buitenkeuken met gaspit en extra groot werkblad. Outdoor keuken van Cortenstaal via Zeno Products #buitenkeuken

Wil je liever een grill of kookplaat? Dan is de Zeno Kitchen Mobile Workstation een optie. Deze heeft geen uitsparing waardoor je een extra groot werkblad hebt. En wanneer je hem niet gebruikt, sluit je het workstation gewoon af...

Zeno buitenkeuken met inschuifbaar werkblad #cortenstaal #zenoproducts

Een ideale afzetplek om glazen op te zetten, wanneer je klaar bent met koken en nog lekker nageniet in de tuin.

Zeno Kitchen Mobile Teppan

Zeno buitenkeuken met Teppan plaat en module voor de Big Green Egg #buitenkeuken #barbecue #teppan

De Zeno Kitchen Mobile Teppan is de derde module om een droom buitenkeuken samen te stellen. De werkhoogte is 94cm en er kan worden gekozen voor een keramische toplaag in betonkleur of antraciet, of voor een RVS top. De werkplek kan ook heel mooi worden voorzien van een houten snijplank.

Niet iedereen houdt van de Corten roestkleur. Daarom bestaat ook de mogelijkheid de delen te poederen in een groot RAL kleuren pallet.

Wil je meer weten over de op maat gemaakte buitenkeukens van Zeno? Vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan of neem contact op met één van de verkooppunten van Zeno Products

BROCHURE AANVRAGEN

Zeno Products -
Zeno Products

Informatie aanvragen bij Zeno Products

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen