pinterest
Op maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Op maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Heerlijk kokkerellen in de buitenlucht is een feest met de op maat gemaakte buitenkeukens van Zeno Products. Zo kan voor elke BBQ - of deze nu op gas of houtskool brandt - een buitenkeuken worden gebouwd met inpassing van verschillende inbouwapparatuur.

Buitenkeuken op maat

De prachtige Zeno buitenkeukens met ingebouwde barbecue of kookplaat worden gemaakt van het duurzame Corten-A staal zijn heel mooi te combineren met andere materialen. Voor de werkbladen kan je kiezen voor RVS, hout, beton of keramiek. Net wat jij mooi vindt.

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno
Deze op maat gemaakte buitenkeuken is geplaatst in combinatie met een Zeno tuinhaard en een Zeno Garden Divider met haardhoutopslag. Deze geeft ook de mogelijkheid om een afscheiding tussen het terras en de tuin te maken.

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Deze Zeno buitenkeuken is op maat gemaakt rondom de gasbarbecue en is meteen ook een mooie terrasafscheiding.

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Zeno Kitchen Mobile buitenkeuken modules

Je kan met de Zeno Kitchen Mobile serie ook kiezen uit modules, zodat je jouw perfecte buitenkeuken zelf kan samenstellen. Van klein en functioneel tot groot met heel veel mogelijkheden.

Er zijn modules voor de Big Green Egg, de Teppan (plaat), de Freeze en een workstation. Deze kan je afzonderlijk van elkaar of gecombineerd plaatsen als een multifunctionele buitenkeuken. Of je nu kiest voor bakken, braden, slow cooking of pizza's bakken; met deze modules kan het allemaal. We spotten bijvoorbeeld de volgende buitenkeuken voor je:

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Bovenstaande buitenkeuken bestaat uit module Freeze (met koelkast), module BGE (met de Big Green Egg of andere Kamado) en de Teppan met een stoere bakplaat.

De modules voor een buitenkeuken zijn gemaakt van Corten-A staal. De bovenkant van de buitenkeukens heeft geen werkblad afdekking en er is een keuze voor een snijplank, RVS of keramiek werkblad. We zetten nog een paar voorbeelden van modules en combinaties voor je op een rij:

De Zeno Kitchen Mobile BGE

Speciaal ontworpen om een keramisch kooktoestel zoals de Big Green Egg in te kunnen plaatsen.

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

We beginnen met de minst uitgebreide module, maar wel een hele mooie! In de uitsparing van de Zeno Kitchen Mobile BGE kan de Big Green Egg of een andere Kamado worden geplaatst. Dit zijn geen gewone barbecue's, maar het ideale kooktoestel om o.a. slow cooking mogelijk te maken. 

Zeno Kitchen Mobile Workstation

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Wil je liever een grill of kookplaat? Dan is de Zeno Kitchen Mobile Workstation een optie. Deze heeft geen uitsparing waardoor je een extra groot werkblad hebt. En wanneer je hem niet gebruikt, sluit je het workstation gewoon af...

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

Een ideale afzetplek om glazen op te zetten, wanneer je klaar bent met koken en nog lekker nageniet in de tuin.

Zeno Kitchen Mobile Teppan

FotoOp maat gemaakte buitenkeukens van Zeno

De Zeno Kitchen Mobile Teppan is de derde module om een droom buitenkeuken samen te stellen. De werkhoogte is 94cm en er kan worden gekozen voor een keramische toplaag in betonkleur of antraciet, of voor een RVS top. De werkplek kan ook heel mooi worden voorzien van een houten snijplank.

Niet iedereen houdt van de Corten roestkleur. Daarom bestaat ook de mogelijkheid de delen te poederen in een groot RAL kleuren pallet.

Wil je meer weten over de op maat gemaakte buitenkeukens van Zeno? Vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan of neem contact op met één van de verkooppunten van Zeno Products

Informatie aanvragen bij Zeno Products

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen