pinterest
Design tuinhaarden van Zeno op LXRY beurs

Design tuinhaarden van Zeno op LXRY beurs

Zeno Products, bekend van de (maatwerk)-design buitenhaarden en maatwerk houtopslag, is te vinden op de Anniversary Edition van Masters of LXRY in de Amsterdam RAI. Het prestigieuze event dat internationale bekendheid geniet als de plek waar toonaangevende namen uit de wereld van kunst, interieur, boten, beauty, fashion, design, vastgoed, gastronomie, juwelen, horloges en auto’s zich presenteren, wordt gehouden van 8 tot en met 12 december. 

Zeno Retta Libero

FotoDesign tuinhaarden van Zeno op LXRY beurs

De bekende Zeno Retta Libero is er ook in wanduitvoering. Met het speciaal ontwikkelde montageframe met hitteschild om op te hangen aan elke wand. Het front is verkrijgbaar in Cortenstaal en te poedercoaten in elke gewenste RAL kleur. De Retta is te krijgen voor de brandstoffen: hout en tegen meerprijs in aard- en propaangas en bio ethanol. Klik hier voor meer informatie en foto's

Vuurtafel

FotoDesign tuinhaarden van Zeno op LXRY beurs

Afgelopen jaar heeft Zeno steeds meer opdrachten uitgevoerd met de populaire Zeno Lineair brander. Een lijnvuur dat op maat gemaakt is en op diverse manier is in te bouwen. Of het nu een houten tafel, een Cortenstalen salontafel of betonnen blok is. Onlangs is daar een bijzondere uitvoering aan toegevoegd. Erik Van Gelder, een bekende tuinarchitect, tekende het ontwerp en Zeno fabriceerde deze vuurtafel van gepoederd aluminium, met inleg van ceramische delen voorzien van glasplaten. Lees hier meer over de vuurtafel en vraag vrijblijvend informatie aan.

Dit jaar vindt de grootste editie in de geschiedenis van Masters of LXRY plaats: meer dan 35.000 m2 beursoppervlakte. Amsterdam is de trotse gastheer.

Bekijk hier meer design buitenhaarden van Zeno

FotoDesign tuinhaarden van Zeno op LXRY beurs

Informatie aanvragen bij Zeno Products

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen