BONSAI-1 HERFST/WINTER

BONSAI-1 HERFST/WINTER
BONSAI-1 HERFST/WINTER
BONSAI-1 HERFST/WINTER
BONSAI-1 HERFST/WINTER

BONSAI-1 HERFST/WINTER

Voor een sterke, gezonde Bonsai ook in de koudere maanden.

In de koudere seizoenen hebben Bonsai die buiten groeien behoefte aan een andere samenstelling van voedingsstoffen. Deze hebben wij gelukkig allemaal kunnen combineren in onze BONSAI-1 HERFST/WINTER voeding. Zo onderhoud je ook in het najaar je Bonsai optimaal.

Wanneer de koudere maanden aanbreken, heeft een Bonsai minder behoefte aan Stikstof. Dat is omdat het boompje nu niet hoeft te groeien, maar juist reserves moet aanmaken voor de lagere temperaturen die eraan zitten te komen. BONSAI-1 HERFST/WINTER bevat een rijke compositie aan sporenelementen die deze extra winter-reserves aanvullen. Met Fosfaat en Kalium voor sterke wortels die gestimuleerd worden om te groeien. Zo wordt de Bonsai weerbaarder tegen ziektes en natuurlijk de naderende winterkou. Tegen het eind van de winter is het goed om je Bonsai voor te bereiden op de naderende lente en zomer. Dan kies je wel weer voor een voeding die Stikstof bevat. Daarom bevelen wij voor de beste resultaten ook BONSAI-2 LENTE/ZOMER aan om toe te dienen als opvolging van BONSAI-1.

Geschikt voor: Bonsai bomen die tijdens de koudere maanden (herfst/winter, oktober-februari) buiten staan.

Gebruik: Voor optimale resultaten het beste te gebruiken in combinatie met BONSAI-2 LENTE/ZOMER tijdens desbetreffende periode. BONSAI-1 kan eenmaal per week toegediend worden tijdens het watergeven. Het beste kan dit gemengd worden in kraanwater op kamertemperatuur (21°C). Na de herfst en winter kan gewisseld worden naar BONSAI-2 voeding voor lente en zomer.

Dosering: 4 tot 5 ml per liter water

Verkrijgbaar in: 100ml, 250ml, 500ml en 1L
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over BONSAI-1 HERFST/WINTER.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.