BONSAI-2 LENTE/ZOMER

BONSAI-2 LENTE/ZOMER

Alle nodige voedingsstoffen voor optimale groei

De actieve meststoffen in BONSAI-2 LENTE/ZOMER zijn, dankzij de hogere concentratie Stikstof en toegevoegde Calcium en IJzer, voor een langere tijd beschikbaar in de bodem. Zo worden alle voedingsstoffen optimaal geabsorbeerd door de wortels van je Bonsai. Zo groeit je Bonsai niet alleen goed, het zorgt ook voor een geode aanmaak van verse, gezonde en groene blaadjes.

Bonsai betekent letterlijk ‘boom in de pot’ en veel mensen houden hun Bonsai door het kleine formaat van dit boompje dan ook binnen. In dat geval kan BONSAI-2 LENTE/ZOMER het hele jaar door toegediend worden. Heb je jouw Bonsai buiten staan? Dan heeft het in verschillende seizoenen ook verschillende voedingsstoffen nodig. Het groeien en verzorgen van Bonsai is een traditie van wel duizenden jaren oud, waarbij je het boompje klein houdt terwijl het er wel 'oud' uit ziet. Bij het combineren van BONSAI-1 en BONSAI-2 zorg je ervoor dat jouw Bonsai het hele jaar beschermd en gevoed wordt. In de warmere maanden krijgt het de juiste voedingsstoffen om te groeien. In het najaar zorgen Fosfor en Kalium ervoor dat de Bonsai ook de winterse temperaturen en omstandigheden kan doorstaan.

Geschikt voor: Bonsai bomen in de warmere maanden, Lente/Zomer seizoen (Maart - September)

Toepassing: Voor optimale resultaten combineer je dit product met de BONSAI-1 HERFST/WINTER voeding. Bonsai-2 kan eenmaal per week toegediend worden tijdens het watergeven. Het beste kan dit gemengd worden in kraanwater op kamertemperatuur (21°C)

Dosering: 4 tot 5 ml per liter water

Verkrijgbaar in:

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilma's Tuin -
Wilma's Tuin

Wilma's Lawn & Garden

Laat je planten stralen!

Huisbergenweg 11
5249 JR Rosmalen
T: 0735236468
E: info@wilmastuin.nl

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen