Verano® lamellendak Rapallo

Verano® lamellendak Rapallo
Verano® lamellendak Rapallo
Verano® lamellendak Rapallo
Verano® lamellendak Rapallo

Wil je op mooie lentedagen zon op je terras, maar op tropische zomerdagen juist meer schaduw? Lamellendak Rapallo beschikt over kantelbare en openschuivende lamellen. De lamellen open, sluiten en kantelen met een fluisterstille motor. Indien gesloten vormt de Rapallo zich tot een spatwaterdichte en schaduwrijke oplossing voor jouw tuin of terras. Het Rapallo dak wordt gezien als pergola, je dient de lamellen daarom altijd meteen te openen bij sneeuwval.

Met het Rapallo lamellendak ben jij zelf helemaal in controle over jouw eigen rusthoekje in de tuin. Het Rapallo lamellendak is, net als het Levanto dak, beschikbaar in verschillende bouwtypes. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een oplossing is voor jouw situatie. Het lamellendak is standaard voorbereid voor uitbreiding met een V599-Ritzscreen® recht en de verschillende glaswanden. De diverse uitbreidingsopties beschermen je het hele jaar door tegen wind, regen en schadelijke UV stralen.

Verano® levert niet rechtstreeks aan particulieren. Je ontvangt bij jouw brochure(s) de gegevens van een erkend Verano® dealer bij jou in de buurt.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Verano® lamellendak Rapallo.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.